Merhabalar arkadaslar
.
FarmvilleBot kurulum setup'ı ile ilgili birçok mesaj geliyor.
FvBot Kurulumu ile ilgili birkaç alternatif paylaşacağım. Daha doğrusu FarmvilleBot kurmanın yolları ile ilgili biraz bilgi vereceğim.





Bot bazen eksikleri, hataları olduğu için, zaman zaman da yenilikler eklemek için güncelleniyor. Bazen zamansız oluyor bu güncellemeler ve birçok işlem gerektiriyor. Bir süre önce botu indirip kuruyorduk, içine lite bot atıyorduk, bottaki ilk parser eski oluyordu vs. vs. Ama 2.0.4.4 versiyon botta bu sorun yok. Sadece botu indirip kurun ve içine son güncel parseri atın. Kullanıma hazır..FvBot 2.0.4.4 ile ilgili biraz bilgi verip, öneride bulunacağım.

Önerilere geçmeden önce bir not : Assets Dosyası ;

Botu kurduğumuz FarmvilleBot_21 klasöründeki (Bilgisayarım / C:diski /FarmvilleBot_21) Assets dosyasını henüz görmediyseniz bir bakmanızı tavsiye ederim. Şuan 50Bin küsür resim var o dosyada. Ve sürekli de güncelleniyor.
Botu ilk kurduğunuzda o dosyalar iniyor ve ilk açtığınızda o itemleri tarıyor.. Botun kurulumu bu yüzden uzun sürüyor ve bu yüzden ilk log bitmek bilmiyor. En az haftada bir güncelleme geldi dediğimizde de veritabanına eklenen itemleri logda sıralıyor.. Yani botun en önemli ilacı bu güncellemeler. İlk seferde 50 Bin item resmi..ve her hafta 100lerce yeni item resmi ekleniyor..kolay değil. O yüzden bota da haksızlık etmemek lazım.

@ Gelelim FarmvilleBot kurulumuna..
Botumuzun versiyon özellikleri;
FarmvilleBot : 2.2.4.4
Lite Bot : 1.0.4.4
Parser&Settings : 22404j2  şeklindedir.
# İndirme linkleri için notun sonuna bakınız..

FvBotun yüklenmesinden önce, sorunsuz bir bot kullanımı için bilgisayarınızda olması gereken programları kontrol etmelisiniz.
• (http://on.fb.me/Zr9K4r)
Buradaki nottan programlar hakkında detaylı bilgi ve indirme linklerine ulaşabilirsiniz.

Gerekli programları yükledikten sonra yapmanız gereken sadece FvBotun setup'ını indirip kurmak..
FarmvilleBot 2.0.4.4 versiyonunun iki setup dosyası var.
# Biri With plugins biri de Without plugins..

With Plugins; eklentilerle birlikte anlamındadır ve yukarıda bahsettiğim Assets / İtem resimleri dosyasını botu kurarken indirir.

Without Plugins; eklentiler olmadan anlamındadır ve çok küçük boyuttadır(5mb), assets dosyası yoktur. Ama Bu setup'ı kurarsanız botun klasöründe Accounts dosyası mevcut değil. Botu kurup lite bota giriş yapınca assets dosyalarını indirecektir.

# Şimdi bu iki setup'dan birini kuracaksanız;


➟  (FYP) FarmvilleBot Setup 2.2.4.4 Withou​t Plugins_Eklentiler Olmadan.rar : 
Eğer 2.2.4.4 without plugins /// botu kuracaksanız setup'a çift tıklayın ve ileri diyerek kurulumu yapın. Bilgisayarım; C:/FarmvilleBot_21 e girin ve Yeni Klasör Oluştur' deyip Accounts adında bir klasör oluşturun. Bota güncel parser atmanız gerekir. Diğer özellikler aynıdır.

➟ • (FYP) FarmvilleBot Setup 2.2.4.4 With Plugins_Eklentilerle Beraber.rar :
Eğer 2.2.4.4 with plugins /// botu kuracaksanız indirmesi zaman alacaktır (338mb), ve setup'ı kurarken de yukarıda bahsettiğim Assets dosyasını indireceği için bekletecektir. Sonrasında sadece bota güncel parser atmanız gerekir.

Bu iki botta aynı bot versiyonu biri çabuk iniyor ama içinde Accounts dosyası yok, biri de uzun sürüyor ama sorunsuz. Uzun olanı tavsiye ederim. Bot hakkında fazla detay bilmiyorsanız, uğraşmıyorsanız onu indirip direkt bota geçebilirsiniz.

@Bir not: Herhangi bir botu kurdunuz diyelim, farmvillebotu açmak için kısayol çıkmadıysa Bilgisayarım C:Diski/FarmvilleBot_21'e girin ve FarmvilleBot_lite yazana sağ tıklayın ve Gönder-Masaüstü kısayolu oluştur 'a basın. Masaüstüne gidecektir. Çift tıklayıp açarsınız.

Ve with plugins / without plugins 'bot setup'larından hangisini indirirseniz indirin içine 22404j2 parser atmalısınız. İndirdiğiniz parsere çift tıklayın gelen ekranda çıkart deyin. Otomatik kurulum ile C diski Farmvillebot_21 içine atacaktır.Sonrasında gelen dosyalar değişitirilsin mi uyarısına da tümüne evet deyin. Tamamdır. Parseriniz de en güncel versiyon olacaktır.

➟ • Diğer Alternatif FvBot Portable;
Bir diğer alternatif de portable bot yani, kurulumsuz kullanma; aynı bot dosyalarını kullanacaksınız, aynı güncellemeleri vs. yapacaksınız ama kurulum yapmayacaksınız, sadece çalıştıracaksınız. Biraz  daha kolay bir işlem. Sistem kaydı yerine sistemi kullanıyor diyebiliriz.
Diğer yukarı bahsettiğim setup'larda kurulum yapıyorduk ama bu portable botta kurulum yapmıyoruz. C Diskine FarmvilleBot_21 klasörünü yapıştırıyoruz sonrasında farmvillebot_lite açıp kullanıyoruz. Sonra C diskinden bot klasörünü silince botu silmiş oluyoruz. Herhangi bir sorun da olmuyor. Kurulum yapmaktan daha iyi. Tavsiye ediyorum.

Peki nasıl kulllanılıyor portable bot, nasıl yükleyeceğiz ? vs. derseniz;

Normalde FarmvilleBot_21 klasörünü winrardan çıkartıp Bilgisayarım < C diskine kopyalayıp çalıştırıyorsunuz.

Verdiğim linkten indirip çift tıklayın, otomatik olarak C diskine atacaktır. Kurulum bu şekilde tamamlanmış oluyor. Denetim masasında programlar arasında farmvillebot görünmüyor. Çünkü portable, kurulumsuz oluyor. C diskine girip farmvillebot_lite ye sağ tıklayıp < gönder < masaüstü kısayol oluştur deyin. Masaüstüne FvLiteBotun simgesi gelir, çift tıklayıp çalıştırabilirsiniz.
İçindeki Bot, Parser, tüm sistem dosyaları vs. her şey günceldir. Sadece kullanacağınız eklentileri indirmeniz gerekiyor. :)
Size sonra en güncel eklentilerin olduğu bir eklenti paketi de vereceğim. Onu da kullanabilirsiniz.
#Not: Eklenti paketini hazırlamaya fırsatım olmadı malesef. Onu bir dahaki nete girişimde yazıya ekleyeceğim.

@@@
Şimdi anlatacağım işlemler de hangi botu indirirseniz indirin uygulayacağınız işlemlerdir.
Bot klasöründeki(C:\FarmvilleBot_2.1) farmvillebot_lite 'i masaüstüne kopyaladıktan/gönderdikten sonra açın.
http://prntscr.com/3ic0sm









Sonrasında LiteBot'u acın. Face hesabınızı ve sıfrenızı yazıp run veya reflesh token e basın. Bır tur bekleyın bır sey yapmayın çünkü yukarıda bahsettiğim Assets dosyasını indirecektir. Eğer assets dosyasını bot kurulumda indirmiş de olsa botun ilk turunda / ilk döngüsünde indirilen resimleri tarayacaktır, biraz zaman alabilir(30-45dk).

http://prntscr.com/3ic2bx

















http://prntscr.com/3icgnu























Resimler :
http://prntscr.com/3ibvzi
http://prntscr.com/3ibw3v
http://prntscr.com/3ibw8s
http://prntscr.com/3ibwbo
http://prntscr.com/3ibwlu
http://prntscr.com/3ibwpl
http://prntscr.com/3ibwsr

Tekrar tura başlayıp ''Parser V22404j2 Start on'' yazdığında kullanıma hazırdır. İlk ayarları yapıp kullanabilirsiniz.
http://prntscr.com/3f84re (Parser start..)








Önce Plugins'e tıklayın ve Settıngs'i acın..
Sonra settings ilk ayarı yapmak gerek onun için aşağıdaki nota bakın..

•  Settings ayarları için örnek eski settings açıklama notuna bakabilirsiniz. http://bit.ly/1nx1YFC

Settings de dikkat etmeniz gereken tek nokta :  Ban Protections
Ban protection sürekli açık olmalıdır.. Eğer tıklamadan save yaparsanız Botu her calıstırdıgınızda ban yeme rıskıyle karsı karsıya olursunuz.. 2-4-6-8 saat arasında veya daha fazla ban yersınız..
Bu ayar ile ban koruması sağlıyoruz.
İlk sıradaki Enable'a tık koyun.
İlk kutunun ayarı : 1-2 // İkinci kutunun ayarı : 5-9
#Normal ayarı budur. Ama ben 1-2  // 3-4 kullanıyorum. Bir sorun da yaşamadım. Siz de isterseniz 1-2 / 3-4 kullanabilirsiniz...
Show the seconds 'a tık koyarsanız Log'da ban koruma uyarısı çıkar. Ama tık koymanıza gerek yok. Logda yer kaplamasın diye kapalı tutmanızda fayda var.
http://prntscr.com/3icjr1








Sonra indirdiğiniz eklentilerden istediğinizle kullanmaya başlayabilirsiniz..
Eklenti açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.. Kullanımların detayları burada.. : http://bit.ly/17vkKSV
Ayrıca Buradan son güncellenenleri liste halinde görebilirsiniz. Bir süredir belgelerimiz güncel değil, eksikleri tamamlayana kadar buradan öğrenebilirsiniz

********






FarmvilleBot Setup 2.2.4.4 Withou​t Plugins_Eklentiler Olmadan.rar : http://yadi.sk/d/BTjqnbBUR39fk
FarmvilleBot Setup 2.2.4.4 With Plugins_Eklentilerle Beraber.rar : http://yadi.sk/d/WAbU61UTR3W9u
FarmvilleBot Portable 2244_22404j​2.exe : http://yadi.sk/d/7n9zg1HlR3chm
Parser&Setting_V22404j2.exe : http://yadi.sk/d/RNkTQoSSR3emP 
FarmvilleBot Lite 1.0.4.4.zip http://bit.ly/10YgIxA   (Ayrıca isteyen /ihtiyaç olursa)
********

Umarım yardımcı olur.. Bıraz uzun oldu..

Bot ısı sabır ısıdır.. Bunu bılerek yola cıkmanızda fayda var.
Sorun olursa cekınmeden yazabılırsınız..

Kolay gelsın..

FYP  / Sessiz

Yorum Gönder Blogger

 
Top